Reith Elektrotechniek B.V.
Chroomsteden 22
7547 TL Enschede

Tel.: (0545) 29 13 29

E info@reith.nl

Zonnestroom producten

solar_panels2Zonnepanelen
Reith Elektrotechniek werkt met zonnepanelen van Yingli Solar en Sunrise.

Yingli Solar

Yingli Green Energy Holding Company Limited (NYSE: YGE) is een toonaangevende onderneming op het gebied van zonne-energie en ‘s werelds grootste leverancier van PV-modules. Onder het merk ”Yingli Solar“ ontwikkelt, produceert en verkoopt de onderneming hoogwaardige zonnepanelen in talrijke markten, waaronder Duitsland, Benelux, Spanje, Italië, Griekenland, Frankrijk, Zuid Korea, Brazilië, Mexico, Chili, Japan, China en de Verenigde Staten.

Key Company Facts

 • Meer dan 20 internationale vestigingen
 • Meer dan 6 GW aan geïnstalleerde Yingli modules wereldwijd
 • Meer dan 18.000 medewerkers
 • Sinds 2007 genoteerd op de beurs van New York (NYSE: YGE)
 • Internationale certificaten en onderscheidingen bewijzen strenge kwaliteitscontrole evenals hoge milieu- en arbeidsnormen
 • Sponsor van het FIFA wereldkampioenschap voetbal™ in 2010 en 2014
 • Officiële Premium Partner van FC Bayern München
 • Partner van het Amerikaanse National Team (VS voetbal)

Sunrise Solar

Sunrise Solar fabriceert mono- en multi kristallijne panelen. Sunrise beschikt over een grote R&D afdeling met meer dan 60 ervaren experts. Sunrise Solar wil gaan profiteren van de sterke verwachte groei in de wereldwijde markt voor hernieuwbare energie door één van de belangrijkste fabrikanten binnen de wereldwijde zonne-energie-industrie te worden en één van de toonaangevende Chinese aanbieders van zonnecellen in de komende drie jaar.

Omvormers
Reith Elektrotechniek werkt met omvormers van SMA en Growatt.

SMA

SMA levert een hele brede reeks inverters (omvormers) zodat er bijna voor elke configuratie wel een passende SMA-omvormer beschikbaar is.

In combinatie met een SMA-Web Box kan alle opgewekte energie via de sunnyportal van SMA zichtbaar gemaakt worden op een PC. Of op uw mobieltje of iPhone.

Via de SMA-Sunny Beam en de Piggy Bag BT-kaart ingebouwd in de omvormer kunnen de data met bluetooth draadloos worden afgelezen op een display.

Voor periodes van stroomuitval heeft SMA de Sunny Backup-systemen. Daardoor blijven uw zonnepanelen gewoon werken bij stroomuitval en blijven koelkasten, vriezers en computers in huis gewoon draaien op uw zonnepanelen.

Growatt

Growatt (2010) levert kosteneffectieve fotovoltaïsche omvormers met een hoog rendement. Growatt heeft tot nu toe wereldwijd bijna 600 Megawatts aan installaties geleverd en is al 2 jaar de grootste Chinese exporteur van omvormers. Met een R&D afdeling van meer dan 100 ingenieurs zorgt Growatt voor continue innovatie; met als doel efficiënte en gebruiksvriendelijke omvormers.

Montagesystemen

Reith Elektrotechniek werkt met montagesystemen van diverse fabrikaten en voor verschillende toepassingen zoals platdak, schuin pannendak, golfplaten dak en/of trapezium dak. Ook plaatsen wij veldsystemen voor toepassing in het open veld.
Alle montagematerialen zijn vervaardigd van RVS 316 en alle aluminium onderdelen zijn geanodiseerd.

Stekkers en bekabeling
Reith Elektrotechniek maakt gebruik van ozon- en UV-bestendige halogeenvrije bekabeling zodat deze niet aangetast wordt onder invloed van zonlicht. Verder worden stekkers gebruikt die waterdicht zijn zodat geen corrosie plaatsvindt en daarmee geen risico op warmteontwikkeling en brand ontstaat.

Reith Elektrotechniek B.V. heeft ervaring met zonnestroomprojecten op daken van bedrijven en woningen.
Door onze grote ervaring in installatietechniek, onze elektrotechnische kennis en doordat wij u een terugverdientijd-berekening kunnen voorleggen welke specifiek op uw situatie is toegesneden kunnen wij u goed adviseren over de voordelen van een zonnestroomsysteem.

Neem contact met ons op en ontdek hoe voordelig een zonnestroomsysteem voor u kan zijn. 

Waarom Reith :

solarfolders_button_enkel

 • Uitstekend advies
 • Gegarandeerde kwaliteit en levertijd
 • Scherpe prijsstelling
 • Bij ons geldt: afspraak is afspraak

Reith: Meer dan een eeuw verbonden met elektrotechniek.