Reith Elektrotechniek B.V.
Chroomsteden 22
7547 TL Enschede

Tel.: (0545) 29 13 29

E info@reith.nl

Verzekerd van de beste service

solar_engineer3Servicecontract inclusief verzekering
Reith Elektrotechniek biedt u de mogelijkheid om een servicecontract inclusief verzekering af te sluiten.

Belangrijkste voordelen van dit contract zijn:
Zorgt voor een optimale werking van uw zonnestroom installatie zodat u 20 jaar lang zorgeloos kan genieten van een maximaal rendement van de zon. Wij zorgen voor een regelmatig onderhoud en reiniging van uw fotovoltaïsche installatie, voor een technische opvolging en voor een hulplijn in geval van defect. Resultaat: een optimaal rendement van uw installatie. Uw zonnepanelen worden jaarlijks grondig gereinigd door een vakman. Daarnaast wordt uw systeem jaarlijks in zijn geheel op eventuele gebreken gecontroleerd. U hoeft zelf niet te denken aan de reiniging en het onderhoud! Wij nemen tijdig contact met u op. Daarnaast bieden wij tevens in combinatie met dit contract een verzekering aan.

Verzeker uw zonnepanelen!
Wij vinden het verstandig dat uw zonnepanelen goed verzekerd zijn. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Solar Insurance & Finance (Solarif). Solarif is een internationaal werkend onafhankelijke makelaar gespecialiseerd in het verzekeren van zonnestroominstallaties. Solarif verzekert zowel installaties op daken bij particulieren en bedrijven alsmede professionele zonnestroomparken, in heel Europa. Zonnepanelen zijn kostbaar. Diefstal is daarom niet uitzonderlijk. Ook komt het regelmatig voor dat zonnepanelen beschadigd raken door weersomstandigheden. Via ons servicecontract inclusief verzekering bent u daarom voorzien van een betrouwbare en uitgebreide verzekering.

Solarif biedt zo’n verzekering voor uw zonnepanelen. U bent verzekerd tegen schades door van buitenkomende onheilen, zoals hagelschade, blikseminslag, vandalisme, diefstal en brand. Daarnaast bent u verzekerd tegen productieverlies. Als uw zonnepanelen zijn gestolen of beschadigd, moet u immers stroom afnemen van uw energiebedrijf. Ook hier bent u bij Solarif voor verzekerd. In de bijlage treft u meer informatie aan.

Waarom een zonnepanelenverzekering van Solarif?

 • Gemak. In één keer een volledige dekking geregeld voor uw kostbare installatie.
 • Zorgeloos. Er is nooit sprake van onderverzekering.
 • Geen discussie of uw zonnepanelen wel of niet worden gedekt door uw opstalverzekering.
 • In geval van diefstal moet er veelal sprake zijn van sporen van braak, echter bij zonnepanelen is er bijna nooit sprake van braaksporen. Bij ons zijn uw kostbare zonnepanelen verzekerd, ongeacht het wel of niet aanwezig zijn van sporen van braak.
 • Compensatie van uw productieverlies.
 • Solarif werkt samen met HDI-Gerling Verzekeringen N.V..
 • Solarif biedt zekerheid.
 • Na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.

solarfolders_button_enkel

Reith Elektrotechniek B.V. heeft ervaring met zonnestroomprojecten op daken van bedrijven en woningen. Door onze grote ervaring in installatietechniek, onze elektrotechnische kennis en doordat wij u een terugverdientijd-berekening kunnen voorleggen welke specifiek op uw situatie is toegesneden kunnen wij u goed adviseren over de voordelen van een zonnestroomsysteem.

Neem contact met ons op en ontdek hoe voordelig een zonnestroomsysteem voor u kan zijn.

Waarom Reith :

 • Uitstekend advies
 • Gegarandeerde kwaliteit en levertijd
 • Scherpe prijsstelling
 • Bij ons geldt: afspraak is afspraak

Reith: Meer dan een eeuw verbonden met elektrotechniek.