Reith Elektrotechniek B.V.
Bedrijvenweg 7
7161 AK Neede

Tel.: (0545) 29 13 29

E info@reith.nl

but_zon315x100px

Nieuws Highlights

Reith Elektrotechniek verlengt veiligheidscertificering

> Lees meer

Team Reith doet mee aan Ride for the Roses

Op 4 september 2016 heeft een team fietsers meegedaan met de Ride for the Roses. Al met al waren er een kleine 7000 deelnemers. Het was een mooie en door zo’n 350 vrijwilligers goed georganiseerde fietstocht in de strijd tegen kanker. De opbrengst voor KWF kankerbestrijding is een kleine 6 ton.

> Lees meer

Feiten & Fabels over elektrisch rijden

Onlangs was Jeroen Reith te zien in het TV programma Feiten & Fabels van SBS6.

Klik op deze link op de TV uitzending te zien: TV uitzending Feiten en Fabels.

> Lees meer

Reith Elektrotechniek verlengt certificering brandmeld installatiebedrijf

Recentelijk heeft Dekra Certification B.V. het Certificaat ‘Installeren Brandmeldinstallaties’ afgegeven.

Hiermee wordt aangegeven dat het installatiewerk aan brandmeldinstallaties van Reith Elektrotechniek voldoet aan de eisen in het CCV-verificatieschema Installeren Brandmeldinstallaties versie 3.0.

> Lees meer

Twitter

MVO

Ondernemen is meer dan het maken van winst. Goed ondernemerschap draagt bij aan een betere maatschappij. Reith heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen besteedt Reith aandacht aan duurzaamheidsaspecten bij het aanbieden, ontwerpen, installeren en onderhouden van de technische installaties.

Reith is aangesloten bij de stichting Collegiale In-/Uitleen en ondersteunt middels die stichting maatschappelijke projecten. In 2010 werd een project ondersteund om jeugd te interesseren voor techniek. Voor dit doel werd door de stichting € 50.000,- bijgedragen.

Uiteraard wordt de nodige aandacht besteed aan milieuzorg zoals bijvoorbeeld het afvoeren van lichtbronnen en overige rest-afvalstromen via een landelijke inzamelingsregeling.