Reith Elektrotechniek B.V.
Bedrijvenweg 7
7161 AK Neede

Tel.: (0545) 29 13 29

E info@reith.nl

but_zon315x100px

Nieuws Highlights

Reith Elektrotechniek verlengt veiligheidscertificering

> Lees meer

Team Reith doet mee aan Ride for the Roses

Op 4 september 2016 heeft een team fietsers meegedaan met de Ride for the Roses. Al met al waren er een kleine 7000 deelnemers. Het was een mooie en door zo’n 350 vrijwilligers goed georganiseerde fietstocht in de strijd tegen kanker. De opbrengst voor KWF kankerbestrijding is een kleine 6 ton.

> Lees meer

Feiten & Fabels over elektrisch rijden

Onlangs was Jeroen Reith te zien in het TV programma Feiten & Fabels van SBS6.

Klik op deze link op de TV uitzending te zien: TV uitzending Feiten en Fabels.

> Lees meer

Reith Elektrotechniek verlengt certificering brandmeld installatiebedrijf

Recentelijk heeft Dekra Certification B.V. het Certificaat ‘Installeren Brandmeldinstallaties’ afgegeven.

Hiermee wordt aangegeven dat het installatiewerk aan brandmeldinstallaties van Reith Elektrotechniek voldoet aan de eisen in het CCV-verificatieschema Installeren Brandmeldinstallaties versie 3.0.

> Lees meer

Twitter

Missie

Reith Elektrotechniek is een betrouwbare technisch dienstverlener die oplossingen biedt die optimaal zijn afgestemd op de eisen en wensen van haar klanten. Reith Elektrotechniek richt zich op het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties in de  utiliteit. Wij bieden oplossingen die energiezuinig, comfortabel, veilig en duurzaam zijn. Dit met een gegarandeerde kwaliteit en levertijd tegen een concurrerende prijsstelling.

Afnemers van Reith zijn systeembouwbedrijven, grootwinkelbedrijven, projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en MKB-bedrijven.  Het soort gebouwen waarin Reith installaties aanlegt zijn o.a. bedrijfspanden, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen, kantoren, winkels en dergelijke.