Reith Elektrotechniek B.V.
Bedrijvenweg 7
7161 AK Neede

Tel.: (0545) 29 13 29

E info@reith.nl

but_zon315x100px

Nieuws Highlights

Reith Elektrotechniek verlengt veiligheidscertificering

> Lees meer

Team Reith doet mee aan Ride for the Roses

Op 4 september 2016 heeft een team fietsers meegedaan met de Ride for the Roses. Al met al waren er een kleine 7000 deelnemers. Het was een mooie en door zo’n 350 vrijwilligers goed georganiseerde fietstocht in de strijd tegen kanker. De opbrengst voor KWF kankerbestrijding is een kleine 6 ton.

> Lees meer

Feiten & Fabels over elektrisch rijden

Onlangs was Jeroen Reith te zien in het TV programma Feiten & Fabels van SBS6.

Klik op deze link op de TV uitzending te zien: TV uitzending Feiten en Fabels.

> Lees meer

Reith Elektrotechniek verlengt certificering brandmeld installatiebedrijf

Recentelijk heeft Dekra Certification B.V. het Certificaat ‘Installeren Brandmeldinstallaties’ afgegeven.

Hiermee wordt aangegeven dat het installatiewerk aan brandmeldinstallaties van Reith Elektrotechniek voldoet aan de eisen in het CCV-verificatieschema Installeren Brandmeldinstallaties versie 3.0.

> Lees meer

Twitter

Zonnestroom installatie

Een zonnestroom installatie, daarvoor kunt u zich wenden tot Reith Elektrotechniek. De zonnestroom installaties zetten zon om in elektrische stroom. Reith heeft alle benodigde kennis in huis. Wij staan garant voor optimale kwaliteit en service. Reith is de specialist op het gebied van zonnestroom. Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen. Een zonnestroom installatie bestaat uit enkele zonnepanelen en een inverter. De zonnepanelen worden op het dak bevestigd. Een zuidgericht dak geeft doorgaans het beste resultaat.

Zonnestroom installatie

Zonne-energie levert rendement op, ook in Nederland, zo blijkt uit de cijfers. Het effect is afhankelijk van zaken als plaatsing, hellingshoek en oppervlak. Het installeren van zonnepanelen luistert nauw. Reith Elektrotechniek neemt alleen met de hoogste standaard genoegen. Onze medewerkers zijn thuis in de branche, ze weten waar ze over praten. Voor een zonnestroom installatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Reith staat voor zijn klanten klaar. Dat vinden wij een vanzelfsprekendheid. Het klinkt als een open deur, maar om ons heen hebben we gemerkt dat het niet altijd zo werkt. Zie hier meer over de zonnestroom installatie en over ons:

Bent u op zoek naar een zonnestroom installatie, of wilt u meer weten over Reith Elektrotechniek, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.