Reith Elektrotechniek B.V.
Bedrijvenweg 7
7161 AK Neede

Tel.: (0545) 29 13 29

E info@reith.nl

but_zon315x100px

Nieuws Highlights

Reith Elektrotechniek verlengt veiligheidscertificering

> Lees meer

Team Reith doet mee aan Ride for the Roses

Op 4 september 2016 heeft een team fietsers meegedaan met de Ride for the Roses. Al met al waren er een kleine 7000 deelnemers. Het was een mooie en door zo’n 350 vrijwilligers goed georganiseerde fietstocht in de strijd tegen kanker. De opbrengst voor KWF kankerbestrijding is een kleine 6 ton.

> Lees meer

Feiten & Fabels over elektrisch rijden

Onlangs was Jeroen Reith te zien in het TV programma Feiten & Fabels van SBS6.

Klik op deze link op de TV uitzending te zien: TV uitzending Feiten en Fabels.

> Lees meer

Reith Elektrotechniek verlengt certificering brandmeld installatiebedrijf

Recentelijk heeft Dekra Certification B.V. het Certificaat ‘Installeren Brandmeldinstallaties’ afgegeven.

Hiermee wordt aangegeven dat het installatiewerk aan brandmeldinstallaties van Reith Elektrotechniek voldoet aan de eisen in het CCV-verificatieschema Installeren Brandmeldinstallaties versie 3.0.

> Lees meer

Twitter

Zonnepanelen Gelderland Overijssel

Voor zonnepanelen in Gelderland en Overijssel kunt u een beroep doen op Reith Elektrotechniek. Wij zijn een gedegen en betrouwbaar bedrijf. De markt voor zonne-energie maakt een behoorlijke groei door. Dat wijzen de cijfers uit. Het zonnepaneel mag zich in een stijgende belangstelling verheugen. Dat komt ook omdat duurzame energie een hot item is. Steeds vaker worden de voordelen en de mogelijkheden van duurzame energie gezien en erkend. Met zonnepanelen wordt zonne-energie opgewekt. Dit is ook in Nederland mogelijk.

Zonnepanelen Gelderland Overijssel

De panelen werken tevens als het bewolkt is, al is het resultaat in dat geval een stuk lager dan wanneer de zon daadwerkelijk schijnt. Voorheen werd landelijk subsidie verstrekt voor het gebruik van zonnepanelen, tegenwoordig zijn er op lokaal niveau veel van dergelijke regelingen. De prijs van de panelen is aantrekkelijk, ook zonder subsidie. Zonnepanelen voor Gelderland enOverijssel, die treft u aan bij Reith Elektrotechniek.

Met onze producten en onze klantvriendelijke instelling maken wij het verschil. Wij weten alles over zonne-energie, zonnepanelen en zonnestroom installaties. Reith is de specialist op dit vlak. Voor zonnepanelen in Gelderland en Overijssel kunt u bij ons aankloppen. Reith laat niets aan het toeval over. Onze medewerkers zijn thuis in hun vak. Wij zijn een dynamische bedrijf, spelen in op nieuwe ontwikkelingen. Zie hier meer over ons:

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Gelderland of Overijssel, of wilt u meer weten over Reith Elektrotechniek, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.