Reith Elektrotechniek B.V.
Bedrijvenweg 7
7161 AK Neede

Tel.: (0545) 29 13 29

E info@reith.nl

but_zon315x100px

Nieuws Highlights

Reith Elektrotechniek verlengt veiligheidscertificering

> Lees meer

Team Reith doet mee aan Ride for the Roses

Op 4 september 2016 heeft een team fietsers meegedaan met de Ride for the Roses. Al met al waren er een kleine 7000 deelnemers. Het was een mooie en door zo’n 350 vrijwilligers goed georganiseerde fietstocht in de strijd tegen kanker. De opbrengst voor KWF kankerbestrijding is een kleine 6 ton.

> Lees meer

Feiten & Fabels over elektrisch rijden

Onlangs was Jeroen Reith te zien in het TV programma Feiten & Fabels van SBS6.

Klik op deze link op de TV uitzending te zien: TV uitzending Feiten en Fabels.

> Lees meer

Reith Elektrotechniek verlengt certificering brandmeld installatiebedrijf

Recentelijk heeft Dekra Certification B.V. het Certificaat ‘Installeren Brandmeldinstallaties’ afgegeven.

Hiermee wordt aangegeven dat het installatiewerk aan brandmeldinstallaties van Reith Elektrotechniek voldoet aan de eisen in het CCV-verificatieschema Installeren Brandmeldinstallaties versie 3.0.

> Lees meer

Twitter

Zonne-energie Gelderland Overijssel

Zonne-energie producten voor Gelderland en Overijssel, die vindt u bij Reith Elektrotechniek.  Zonne-energie is – de naam zegt het al – de energie van de zon, die wordt omgezet in warmte en licht. Duurzame energie vormt een groeimarkt. Dat blijkt uit de cijfers. Het principe van zonnepanelen waarmee zonne energie kan worden opgewekt is ook in Nederland toepasbaar. Wij zijn uitermate kritische wanneer we bekijken welke producten we aan ons assortiment toevoegen. Als u zonne-energie producten in Gelderland of Overijssel wilt aanschaffen, denk dan aan Reith Elektrotechniek.

Zonne-energie Gelderland Overijssel

Wij leveren continu kwaliteit en service. Afspraak is afspraak: dit credo huldigen wij. Wij komen onze klanten tegemoet, schotelen hen altijd het beste voor. Reith gaat voor u aan de slag.  Onze medewerkers zijn deskundig en ervaren. Zonne-energie producten voor Gelderland enOverijssel: daarvoor kunt u zich vervoegen bij Reith.

Bij Reith krijgt u waar voor uw geld. Wij zijn continu in beweging en spelen in op nieuwe, innovatieve ontwikkelingen. Zonne-energie producten voor Gelderland en Overijssel, die zijn te verkrijgen bij Reith. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over zonne-energie in Gelderland of Overijssel, of wilt u meer informatie over Reith Elektrotechniek, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.