Reith Elektrotechniek B.V.
Bedrijvenweg 7
7161 AK Neede

Tel.: (0545) 29 13 29

E info@reith.nl

but_zon315x100px

Nieuws Highlights

Reith Elektrotechniek verlengt veiligheidscertificering

> Lees meer

Team Reith doet mee aan Ride for the Roses

Op 4 september 2016 heeft een team fietsers meegedaan met de Ride for the Roses. Al met al waren er een kleine 7000 deelnemers. Het was een mooie en door zo’n 350 vrijwilligers goed georganiseerde fietstocht in de strijd tegen kanker. De opbrengst voor KWF kankerbestrijding is een kleine 6 ton.

> Lees meer

Feiten & Fabels over elektrisch rijden

Onlangs was Jeroen Reith te zien in het TV programma Feiten & Fabels van SBS6.

Klik op deze link op de TV uitzending te zien: TV uitzending Feiten en Fabels.

> Lees meer

Reith Elektrotechniek verlengt certificering brandmeld installatiebedrijf

Recentelijk heeft Dekra Certification B.V. het Certificaat ‘Installeren Brandmeldinstallaties’ afgegeven.

Hiermee wordt aangegeven dat het installatiewerk aan brandmeldinstallaties van Reith Elektrotechniek voldoet aan de eisen in het CCV-verificatieschema Installeren Brandmeldinstallaties versie 3.0.

> Lees meer

Twitter

Laadpalen elektrische auto

Laadpalen voor de elektrische auto, die treft u aan bij Reith Elektrotechniek. Wij staan garant voor optimale kwaliteit en service. De laadpaal voor de elektrische auto van Reith Elektrotechniek is innovatief in duurzaamheid. Onze klanten zijn er enthousiast over. Rijden met een elektrische auto is het rijden van de toekomst. Wij spelen hier op in. Met zijn laadpalen voor de elektrische auto voorziet Reith in een behoefte, zo is gebleken. De oplaadpunten zijn modern en aangepast aan de eisen van deze tijd. Met het elektrisch rijden werkt u niet alleen aan een beter milieu, u bespaart ook geld. Deze bewering kunnen wij staven. Elektrisch tanken is goedkoper dan het tanken van benzine.

Laadpalen elektrische auto

Bij Reith Elektrotechniek vindt u een grote en gevarieerde verzameling topproducten. Wij luisteren naar onze klanten. Uw wensen vormen onze maatstaf. Wij zijn specialist in duurzame producten. Niet alleen vindt u bij ons laadpalen voor de elektrische auto, wij hebben verder onder meer zonnepanelen en energiezuinige verlichting.

Reith is een betrouwbaar en gedegen bedrijf. Wij leveren geen half werk, het moet kloppen. Dat is ons primaire uitgangspunt. Met ons oog voor detail maken wij het verschil. Voor laadpalen voor de elektrische auto zit u bij ons goed. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over laadpalen voor de elektrische auto, of wilt u meer informatie over Reith Elektrotechniek, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.