Reith Elektrotechniek B.V.
Bedrijvenweg 7
7161 AK Neede

Tel.: (0545) 29 13 29

E info@reith.nl

but_zon315x100px

Nieuws Highlights

Reith Elektrotechniek verlengt veiligheidscertificering

> Lees meer

Team Reith doet mee aan Ride for the Roses

Op 4 september 2016 heeft een team fietsers meegedaan met de Ride for the Roses. Al met al waren er een kleine 7000 deelnemers. Het was een mooie en door zo’n 350 vrijwilligers goed georganiseerde fietstocht in de strijd tegen kanker. De opbrengst voor KWF kankerbestrijding is een kleine 6 ton.

> Lees meer

Feiten & Fabels over elektrisch rijden

Onlangs was Jeroen Reith te zien in het TV programma Feiten & Fabels van SBS6.

Klik op deze link op de TV uitzending te zien: TV uitzending Feiten en Fabels.

> Lees meer

Reith Elektrotechniek verlengt certificering brandmeld installatiebedrijf

Recentelijk heeft Dekra Certification B.V. het Certificaat ‘Installeren Brandmeldinstallaties’ afgegeven.

Hiermee wordt aangegeven dat het installatiewerk aan brandmeldinstallaties van Reith Elektrotechniek voldoet aan de eisen in het CCV-verificatieschema Installeren Brandmeldinstallaties versie 3.0.

> Lees meer

Twitter

Laadpaal elektrische auto

Een laadpaal voor de elektrische auto, daarvoor kunt u zich wenden tot Reith Elektrotechniek. Wij hebben de beste elektrotechnische producten tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Onze medewerkers zijn ervaren en deskundig. De populariteit van elektrisch autorijden neemt toe. Reith Elektrotechniek volgt de laatste ontwikkelingen in de branche. De laadpaal voor deelektrische auto die u bij Reith aantreft, voldoet aan alle gestelde eisen. Wij gaan voor een tevreden klant. Als u elektrisch rijdt werkt u niet alleen mee aan een beter milieu, u bent ook goedkoper uit. Dat blijkt uit de cijfers. Elektrisch tanken is goedkoper dan het tanken van benzine.

Laadpaal elektrische auto

De laadpaal voor de elektrische auto is een instrument om de CO2-uitstoot naar beneden te brengen. Reith werkt graag mee aan een duurzame toekomst. Wij zijn een bedrijf waar het leveren van kwaliteit een vanzelfsprekendheid is. Onze medewerkers letten op alle details. Met onze servicegerichte instelling komen wij onze klanten tegemoet. Wij staan voor u klaar. Als u een laadpaal voor de elektronische auto nodig heeft, dan kunt u terecht bij Reith.

Reith is continu in beweging. Wij blijven alert en maken gebruik van de mogelijkheden die de markt ons biedt. Een laadpaal voor de elektrische auto vindt u bij Reith Elektrotechniek. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over de laadpaal voor de elektrische auto, of wilt u meer informatie over Reith Elektrotechniek, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.